36 om nydelse

Den er svær for nydelse er både vanedannende & afhængighedsskabende for sådan éen som mig.

I spa m manér

Alligevel nyder jeg det meste; finder ind til hvad der føles godt & nydelsesfuldt for mig.
Det er fx frihed. Følelsen af frihed til at tænke & gøre hvornår det skal være & hvordan det skal være, som paradoksalt nok kun kan foregå, når jeg fuldt ud accepterer nuet. Her får jeg instruksen til mit næste bedste & rigtige skridt. Så på den måde bestemmer jeg det ikke selv men lader mig guide, giver mig hen. Til mulighederne & træffer et valg, jeg er 100% ansvarlig for & vågen omkring.

Ligesåvel siger jeg fra, ellers tak & nej tak.
Det er så rart at kunne. Igen, frihed. Men frihed er ikke kun godt. For mig. Den må afstemmes, balanceres, hvorved mådehold & styring men også disciplin & stræben efter den bedste version af mig selv, kommer ind i billedet.

Kreativiteten blomstrer, sprudler & bobler. Orange noter & toner. På flasken m kropsolie & tegningen ‘La Mouche’ i original A3 på akvarelpapir af højeste kvalitet, fordi orange lægger skygger på det gule & som i orangeblomst får hvedekim, mandel, oliven & hamp til at spille🍊🌿🎶 & jeg tager i spa m manér. M min yogakæde, som giver det ekstra pift til oplevelsen🐬🏄‍♀️💦✨

Sanserne vækkes & oplevelsen lagres.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *