37

Ofte & ja, alt for ofte, hører jeg, at man er bange for mig… jeg skræmmer ikke men forsøger at give plads til mig selv, som her er plads til næsten. Men nu kan jeg mærke en grænse nået & et dilemma opstået; lukker jeg ørerne eller spørger jeg hvorfor & om det er noget, jeg gør, siger &/eller har gjort❔🤷 umiddelbart tyer jeg til det 1ste for er andres frygt på min kappe..❔ Næh, egentlig & faktisk overhovedet ikke. Så skal jeg bruge tid på dette❔Næh, for jeg har lov at være her ligesåvel som andre har.

Men jeg er nok nødt til at forholde mig til det andet & at gå via det, når nu en del på min vej finder mig skræmmende… jeg finder det latterligt. & utilstedeligt. For jeg gør ingenting. Ovenikøbet har jeg afsat tid, ja sådan set 40 år, af til at tilpasse mig men også passe ind i selv “biedermeier” & Janteloven besmittet m en truende kronisk hensynsbetændelse som jeg ikke engang tror på, billiger eller bryder mig om, af respekt for næsten & for netop ikke at skræmme denne væk. Men ved nu også på ydersiden & ikke kun dybt indeni, at jeg er tro mod mig & hvad der ræsonnerer sandt i samklang m helheden. At jeg træder ud af fortiden & fortsætter ind i fremtiden uden at se mig tilbage. M både lukkede ører & skyklapper på når påkrævet som fx når det gamle paradigme eller medafhængigheden banker på & mere eller mindre eksplicit forsøger mig fastholdt & fastlåst. For det er tarveligt. Manipulerende & ansvarsløst.

Jeg ved hvor jeg kommer fra. Hvem jeg er & det er meget langt væk fra netop tarvelig, manipulerende &/eller ansvarsløs.

Det ved de, der har fået lov at kende mig & komme tæt på.

Iblandt dyrkes & vælges således desværre hellere dramaet, hvilket jeg kun kan beklage men som ej heller hindrer mig i at fortsætte min færd m fokus på det opbyggende. Rart m en pyt-knap på instrumentbrættet nu når verden bliver for støjendefor Gud, hvor har jeg dog ladet mig forstyrre.

I stedet for kan biler køres, drivhuse repareres, solpaneler opsættes, sange indspilles, morgenmad tilberedes, bøger læses, aforismer skrives, gas hentes, benzin påfyldes, sunde snacks laves, tulipanløg spire, vokse, gro & springe ud, indkøb gøres, glæde mærkes 🙏🏻 Målrettede, bevidste, ansvarsfulde handlinger udføres.

🪶🐦‍🔥🦋📧✨

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *