La Femme no 38

En feminin mand er ikke en svans & bestemt ikke vag men 1st & fremmest en mand, som anerkender at hun, kvinden, er forudsætningen for hans jordiske liv. 

Uden pr definition at føle sig som offer for den kendsgerning & derfor leve i et konstant fjendskab (drama), et menneske som ærer dén proces det feminine er, frem for et nærmest manisk fokus på målet, det maskuline, som er hvad vi opdrages i & hvad der overvejende honoreres & giver credit.

Han åbner sig, er blød & mander sig op & retter ind i en igen feminin bevægelse i livets flow.

En overgivelse frem for kamp.

Accept

Verden ved ikke hvad kvinde er. 

& det er patriarkatets skyld for det har undertrykt hende & udnyttet livets feminine principper ikke siden tidernes morgen for i jæger/samlerens æra var kønsroller af praktiske årsager meget klare.

Men siden ja hvornår egentlig, i hvertfald år 0…

Frem for at ære & hylde, som nogle kulturer gør men naturligvis ikke uden pris. Forholdet kommer m en pris om ejerskab, en forhandling. Nærmest overenskomst, ufrit fordi verden kun meget lidt har undergået forvandlingen til livet i flow m en harmonisk balance af begge energier på lige fod. En dans.

Dynamisk.

Tonen er hård, hun dysses ned, slåes tilbage, hånes & som nævnt undertrykkes hun & forsvinder nærmest helt m mindre den feminine mand kommer på banen. I kærlighed & respekt fordi han hviler i & arbejder m sig selv i stedet for at ansvarsfraskyde.

Modig nok til selv at stå, moden.

Nu for tiden i vore dage i “den moderne verden” er det sådan at kvinder agerer mænd for at blive taget alvorligt & givet taletid. Det er nemlig noget, de bliver givet; såfremt de ved hvad det vil sige at opføre sig mandhaftigt & kender hierarkiet, den opdyrkede & fremelskede magt som er så ødelæggende for alt & alle.

Magt, knokleri, hierarkier, orden, struktur – for at kunne følge m & have berettigelse & en ligeværdig plads i verden.

Hun mestrer kontrol over andre, herskerskab & excellerer fordi nydelse ligger bag m respekt til følge.

Men det er så langt fra feminint som noget kan være for det kvindelige er sårbart, dyrebart, procesorienteret m behovet for fordøjelsestid, braklægning, henstand. Ikke et gøre, gøre, gøre, yde, yde, yde; knokle, knokle, knokle & det helst m en slavepisker til stede… værd at værne om.

Give plads & give tid.

Det er på tide at kultivere det feminine & ikke mindst hendes kraft som for nuværende bruges flittigt men på bekostning af hende, de kvindelige dyder & værdier. Moder jords resurser uden den mindste flig af respekt, nænsomhed eller et minimum af hensyn også til det fælles & fremtiden.

Den feminine mand er modig & ikke kun udstråler han men har også selvtillid for han er i balance mellem de 2. 

Meget spændende at gå på opdagelse i, hvad det feminine aspekt af livet er.

Ved du eller undersøger du det, vil du se dets stærkt underprioriterede position de fleste steder i verden & dette bliver kun værre m mindre vi italesætter & forholder os modent, voksent & ansvarsfuldt til et dysfungerende misforhold for alle parter❕

Kaos er en bestanddel af denne kraft & fuld af potentiale frem for noget negativt som til stadighed er den gængse opfattelse af verden af i dag m fascismens slagside rundt hjørnet uden mulighed for et ægte eller autentisk & ikke mindst følt & levet liv; et liv uden frygt, m moderat nydelse, gensidig respekt, ja harmoni, balance & ligeværdighed begge veje ikke kun i den enkelte men også relationelt.

Så TAK❕Feminine mand for at være stærk & modig fordi du ærer & respekterer det kvindeliges kraft, løfter det op i lyset frem for at undertrykke det eller udspekuleret malker det i mørket, til hun ikke kan mere suget for al smuk, livgivende kraft i lyset af begær & løgnen om bigger, better, faster. 

Tak for du forstår vigtigheden af & i at ære 

Hende

I dig selv❤️🦋📧✨

Alt godt herfra m ønsket om en lidt lækker Kristi himmelfartsferie ☀️🙏🏻🦋📧✨

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *