Hundyret hende Gudinden 27

Et uforberedt indlæg om kvinden; hende som kender både gudinde & Shakti, Shiva, rejekællingen, præstinden, ydmyghed, taknemlighed & tillid. Det feminine danser til enhver tid, hver en rytme hvorsomhelst; for hun er det bevægelige, fleksible foranderlige princip som behøver rum.

Til væren

Rum til kærlighedens væsen, allerede her irriteres jeg for er her noget mere fortærsket & udhulet, misforstået, misbrugt & udnyttet i verden af i dag❔

Kærlighedens rum⁉️ Må jeg være fri⁉️ Vorherrebevares❕

Siger jeg, kvinde & mor, primadonna & The Works for jeg har da drukket kaffe, røget smøger, tæsket rundt & endda følt mig nødsaget til at svare på om jeg er lebbe… seksualiteten er som troen noget helt privat.

Men her er noget sandt & ægte i dette skvæt af små spjæt, indspark om man vil, fordi jeg f*cking vælger (charming☺️) at fylde mig m nævnte & resolut agere mandhaftig; ka selv vil selv selvstændig type.

Det giver credit. Blandt mænderne. De synes man er sej & dét er sejt. At være ‘one of the boys…’. For mig betyder det sikkerhed; tryghed at vide jeg er af denne udgave. Kender den, står selv, handler, ryger, drikker kaffe for kvinden i mig er sart, hudløs, skrøbelig & mest af alt sårbar. Gu behøver hun toughen up-attituden for også at trænge igennem. Blive til noget, gøre en forskel, have betydning… & det mest kedelige er godt nok i mine øjne at være kvinde. Jo tak. Fattet. & hvad så❔

Sexisme❔Vorherrebevares❕

Ikke anledning til andet.

Msk 1st – var det Grundtvig, Kierkegaard eller Einstein❔Jeg tror Mme Curie & Mother Theresa ikke gik vildt op i hvorvidt de var kvinder, der var et højere gode, passion som var ligeglad m køn & det er præcis dét, bolden frem for manden …øh, kvinden selvom alle ved kvindesport er liiidt latterligt..❕ Nu skal jeg ryge igen for jeg sludrer & snakker som jeg har forstand til hvorved Sokrates den grimmeste person af alle i Antikken dukker op på skærmen for han om nogen vidste, at han intet vidste & det skulle åbenbart være smart, smart fordi det er sandt..

Kun lidt ved vi

Hvilket bringer mig tilbage til hende den overlegne …det feminine princip; alt er i bevægelse, foranderligt, intet er stationært. Se dét er sandt❕

Noget er repetitivt, cirkulært, cyklisk hvilket også er af det feminine men HVO den som siger det‼️ Kvinden er røv&nøgler ikke en skid værd, det ved alle.

Sådan ser det i hvertfald ud på afstand.

Vi har mistet grebet om hendes betydning, hævder jeg & den går ikke, Hr Dikkedar & Stangmakrel, det er helt sikkert 👍🏻 Tænk på det, mand; Moder Jord, fødsel, kvinden giver liv, et frugtbart princip, et økosystem.

Men SUPER påvirkeligt & her kommer smøgerne ind, kødet ind, kaffen ind, livsstilen ind. Vi hærger, vi lader hånt om❕

Nogen gør, jeg gør; for jeg fandt mig selv dernede på badebroen i morges. Uden en mand, uden en trevl & var bare så pissedeprimeret – uden smøg❕

Gud fri mig vel❕

Så klog som jeg er, vidende som jeg er & også tydeligt lader skinne igennem her. Elsket, værdsat af mange. ikke de fleste men nok. & så alligevel, mit eneste refugie, ja et sådant har jeg brug for, mit hemmelighedskræmmeri, mit skalkeskjul & min uansvarlighed; Mine smøger som jeg ved holder mændene på afstanden & mit sind tilpas rigidt til at udvikle yderligere mandhaftige ritualer, som værn, panser, spændetrøje… mit liv som afhængig.

Klamt❕

Ja

Ucharmerende❕

Ja

& så igen, jeg har et fedt liv. Mangler ikke noget men de 36 timer senest jeg var røgfri var nu labre, ikke mens de stod på men alligevel denne sanselighed, vågen, i berøring m mig selv, nærværende men m et skrigende behov for nærhed som jeg ikke KAN udstå at være m, hverken behovet eller nærheden & smøgerne føles igen som en redning.

Et helle, et fristed.

Super usundt & forringende, det er det bare❕

Men jeg har ikke nosserne.

Eller tålmodigheden, temperamentet, vedholdenheden – lige nu.

Jeg magter det ikke slet & ret & det er rart, frit, at erkende & være ærlig

Bum❕

& så må jeg sidde der & ose, ulme; det giver noget kant & også en tiltrængt time out.

Synes jeg

& det er det vigtigste.

KOMMER TID KOMMER RÅD VIL JEG VIRKELIG GERNE HAVE EN KÆRESTE AT KØRE I SOMMERHUSET M I VORES BIL M BÅD PÅ TAGET

DON’T BE CRAZY BE NICE

CRAZYMAKING

CRAZYCRAZY

Livet ER skrøbeligt. Dyrebart, vidunderligt vigtigt & fint, så meget ved jeg

Jeg håber du har en lækker aften & husker dig selv på dét her & nu 🦅

🪶

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *