Hovedet på bloggen

Velkommen til.

På earthwings vil være mere eller mindre bevingede ord om vidt & bredt, brunt & brændt i relation til samfundet, verden & ikke mindst & naturligvis som den vaskeægte inkarnerede & medfødte æstetiker jeg jo bare er skønhed!

Jeg stræber efter sobre skriv uden for megen pegen fingre ad, os & dem samt male nogle hvide for jeg selv kan være sort & omvendt men elsker farver, inspiration, at bryde grænser & i det hele taget bryde m.

Det betyder du præsenteres for det mindre lækre & uhørte også jf tegninger som allerede er beskyldt for blasfemi – det vil de blæse på, de er alligevel!

Fordi vi lever i det 21nde århundrede, skulle du have glemt det & tiden er for det banebrydende & vovede som river tæppet væk & skråler men også spagfærdigt m ret piber det væsentlige & vigtige for de der ellers gider lytte.

Det er nødvendigt at tale bagom skammen, skylden & det der dividerer os som sølle regnestykker i bogholderiet på en regnvejrsdag & brillen på næsen for i stedet for at brillere det der forener som fx det grundvilkår, at vi er mennesker der fødes ind i verden & dør igen som regel imod vores vilje & at vi står overfor kollektive udfordringer som overbefolkning, global opvarmning, social ulighed, sult, krig, fattigdom & det faktum vi alle er i samme båd m ønsket om at komme 1st.

Så det bliver sjovt, festligt & det bliver vanvittigt & spændende. Men allermest bliver det vigtigt & vedkommende for enhver der kunne finde på at slå vejen her forbi. På genhør, tak. Es <3

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *