Skønhedstip no. 11

Holy War 4:22 Alicia Keys HERE (Deluxe Version) R&B/Soul 0 32

På facebooksiden EARTH WING aka W.E. finder du de 10 skønhedstip, de rekvireres som free bee ved, at du sender respektiv email via kontaktsystemet på hjemmesiden.

For at gøre sig berettiget til dem er det nødvendigt at følge min side.

Skønhedstip no. 11 for kærlighed & forkælelse handler om forholdet til dig selv; hvis ikke du selv er på plads (hvornår bliver jeg det?! 🤪) er det svært dels at elske andre virkeligt dels at modtage kærlighed & lade sig elske!

Så fedt nok men hvordan?

Super. 1st lidt om hvad du IKKE skal!

Søg for guds skyld ikke UDENFOR dig selv! Tro ikke du fyldes op udefra eller finder kærligheden til dig selv udenfor dig selv.

‘Fake it till you make it’ er vi heller ikke de større fans af her på bloggen…

Du finder kærligheden indeni ved at gå indad gennem meditation, stilhed, yoga & mindfulness men også ved at tilbringe tid m dyr & i naturen. Her findes værktøjer. Fx bruger jeg en stoplys-liste. Jeg skriver yes go’s på den grønne liste & no go’s på den røde, på den gule er tilstande som tvivl, cravings, egne idéer & løsninger, hvorfra jeg deler m en anden eller udsætter til svaret lander fordi jeg i det gule felt er eksponeret for både at gå til enten grøn eller rød. De 1ste ti tip er desuden veje til selvkærligheden, så læs også dem <3

Vær autentisk, vær dig selv både i mødet m dig men også i dine relationer. Det nytter ikke at foregøgle for det virker ikke, måske som at tisse i bukserne på en frostvejrsdag men ikke på sigt. & hey, skal jeg skamme mig over ikke at kunne lide eller ligefrem HADE mig selv?! NEJ. Skal jeg flage m mit selvhad & lettere misforhold til mig selv? NEJ. Men skal jeg indrømme overfor mig selv & måske et par stykker andre i et trygt forum hvorledes det står til m mig? JA. For hermed begynder healingen at få fat. Det kræver mod & villighed. Villighed til at sige ja til noget andet & mod til at gå m den forandring det er.

Du har hvad der skal til, jeg tror på dig! 🙏🏻 kærligst Es

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *