Blog 14/Ejer Staten mig?

Jeg irettesættes for anvendelsen af termer som ‘svinestreger’, ‘flueknepperi’ & ‘at efterlade en dårlig smag i munden’. Jeg sanser, danser & mærker, lugter, dufter, ser, hører & bryder mig om frihed; til at gøre, til at sige, til at handle etc. Som jeg vil, når jeg vil, hvis jeg vil. Er det ikke naturligt & hvad tænker du om det? Hensynet til næsten er implicit

Hvem bryder sig om at blive irettesat af andre m ubehandlet rod i hovedet, fulde af frygt, usikkerhed & mindreværd mhp at hævde sig selv & dække over…?? Ikke jeg & det vil jeg vove at påstå at ingen gør.

En klog mand sagde engang, at verdens konflikter udspringer af msk ets mindre værd; det lyder sgu meget rigtigt & tænk hvad det koster? Det er godt nok vildt. Så vildt som naturen. Vandet som borer sig ind i klippen gennem vedholdenhed over tid, vinden der blæser uden anmodning &/eller særlige varsler, msk ets trøstesløse afmagt i forsøget på kontrol & magten over den. 

Vi behøver ikke magtforholdene, mindreværdet, usikkerheden, lovene, reglerne fordi at køre i frihjul som naturen, hvor alt er præcis som det skal være i en evig “søgen” efter balance, råde bod på, forsoning, gøre godt (igen) er iboende. Lad os starte m det samme & lad os starte m os selv. 

Udviklingen er imod folkets stemme. Demokratiet, en styreform hvor folket bestemmer, ses ikke længere; heller ikke her.

Hvordan kan det være at altimens små butikker drejer nøglen om, fortsætter Bilka & den store Føtex på Lyngbyvej 11 at holde åbent som normalt??? Amagerfælled er kun toppen af Isbjerget; regeringen styrer suverænt også i Danmark, diktatur. Balancen er tippet.

Men er balancen i det større tippet hvad angår at komme hungersnød, porno- & våbenindustrien, narkohandel, kvindemishandling & fattigdom til livs? Da vil vi, folket, gerne vige. 

De siger det er pga Corona men lad os nu se. 

Jeg finder det voldsomt at være tvunget til vaccine uden alternativ & har netop skrevet til Statsadvokaten i et ønske om ligeværdighed os msk imellem. Hvad jeg får ud af det er tvivlsomt men alligevel et forsøg værd & især nødvendigt som forsvar imod urimelige & aldeles ukærlige nådesløse anklager imod mig & min adfærd. At kommunikere m domstolene finder jeg nu også mere behageligt end at snakke m politiet.

Let the love for power crumble in the face of the power of love & lad os passe på hinanden & velfærden…Nobody beats the Beast remember

#lapuissance

‘Mødet’ af billedhugger, Joachim Bang (1946-2005).

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *