Teater 17

Mine to venner dobbermanden & den fransk-engelsk-amerikanske bulldog kunne i princippet godt være Woody & Buzz Lightyear fra Toy story – & det er de også!! For mig 😊 det kom sig af hele snakken om respekt for hinanden hvori det slog mig selvrespekten faktisk lå lige for. Så den valgte jeg. Jeg er også mor. Har ansvar for et 2ndet msk samt hans rustning til sin vej i livet, så godt & fornuftigt valg 👍🏻 Jeg ved ikke hvad det 2ndet går ud på, jeg ved dog blot jeg ikke er bleg for at kridte banen op frem for at skride i svinget, for det ville de, de to ja feje hunde lade hånt om hvori selvrespekt trofast meldte sig til tjeneste.

Halløj! 

Fuck dem, undskyld mit franske. For msk der ser éen falde udover kanten fordi de savner underholdning burde dels vide bedre men måske også gøre service på et børnehjem i Nepal eller give en hjælpende hånd til de 800.000 ofre for human trafficking i Filippinerne alene frem for at få en på opleveren på bekostning af 2ndre!? Dobbermanden sagde jeg det til. Bevares alt m måde men jeg lærte hurtigt ærlighed er den lige vej til lys & kærlighed, som vi ikke kan få nok af men også har brug for & ikke kan leve foruden. Verden craver den & så findes der de, der død & pine aldeles ikke skal have noget at nyde af den! Nej, så hellere drukne (sig) i fej & tarvelig løgnagtighed. Selv krybe til korset, er der nemlig 2ndre der må gøre fx hvad jalousi & misundelse angår, som gør så nas det i hvertfald på kort sigt er nemmere at lyve sig fra & også uden at kny lade 2ndre bøde for ved at beskylde dem for dette & hint frem for selv at tage ansvar. 

Mine to venner fra Toy story, Woody holder  jeg i den ene hånd, løsagtigt, svinger m ham & ustyrlige Buzz Lightyear, som konstant er på vej imod det uendelige univers, keder sig & har flugtstrang. Men jeg er ikke et stof eller fungerer som underholdning for 2ndre når & hvis de vil. Hævde eller more sig på et 2ndet msk s bekostning, gør vi os ikke i her i firmaet, selvom det nu alligevel er lidt sjovt de hhv er en dobbermand & en fransk-engelsk-amerikansk bulldog som i virkeligheden er msk m en identitet sikkert m selvrespekt & ære tja måske ligefrem værdighed, anstændighed &/eller moral men det behøver man sgu ikke være mand for.

Så hey, Esmeralda, vær din egen lykkes smed & den forandring du ønsker at se i verden; den inspiration, dét lys! ✨ For andre forandre. Ord er forunderlige & ligeledes er sproget for benægtelse er sgu ikke en flod i Egypten… & jeg opfordrer hermed 2ndre til det samme.

Awareness – Acceptance – Action   ❤️

Ægte ro

Verdens sødeste vovse <3

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *