Hate crime 25

For nogen tid siden, var jeg udsat for det der i folkemunde kaldes en hate crime & som åbenbart ikke er så usædvanligt endda; det usædvanlige her er, at JEG anklages & at min søn hvis far er fra Mellemøsten ikke var myndig på hvad jeg vil kalde gerningstidspunktet.

Min uskyld blev mig frataget & mine øjne åbnet, sjældent har jeg set hvis nogensinde overhovedet vrede & had i så ren en form men supertoppet m ligeså ren stupid & ubeskrivelig dumhed.

Jeg er ikke arrogant, når jeg siger dette, men mor. De der hylder fascisme til eksempel, vågner op den dag det rammer dem selv.

Det er helt sikkert.

& helt principielt fremhæver jeg uretten.

Fordi at fortie hvad jeg har været udsat for, jeg vil ikke engang sige tilladt at være blevet udsat for, da jeg gennem flere år blev tvunget til at forholde mig ved magt, bør ikke overgå nogen overhovedet.

Uanset køn, uanset nation, uanset tro, uanset seksuel orientering.

& slet ikke i Danmark anno 2023❕Jeg er udover indigneret, chokeret til det urummelige & finder mig ikke i at repræsentere et folk, som ser det i deres ret at chikanere på baggrund af disse nævnte & i det hele taget. Fuldkommen absurd & direkte forrykt at så vanvittig opførsel dels tillades dels siddes overhørig. & gu gør den ej – føj for den lede❕

Dejligt at vågne op til, hvad jeg kæmper & står for; m tykke, fede grænser. Fuldtoptrukne linjer vel vidende personerne som står i spidsen for det dér ingen midler skyr & vil skide så højt & flot på både mine men også mit barns grænser❕

Det sker i Danmark ved højlys dag ovenikøbet i mit tilfælde m myndigheders billigelse indtil vi indgik dialog & gennem samtale mødtes i & forstod, hvad det handlede om.

Hvilket INGEN msk er endsige forældre m respekt for sig selv ser igennem fingre m.

Jeg er vejledt at tie, vige men for hvad⁉️

Racisme❓

No fucking way.

Beklager mit franske men racisme er ulovligt i alle demokratiske stater verden over & således også her. At blive givet mundkurv på er et tilbageskridt for ytringsfriheden, at sige fra overfor & anfægte diskrimination kræver tilsyneladende et kæmpe mod (jeg risikerer jo at blive overfaldet, forulempet & krænket ovenikøbet i mit eget hjem uden rettigheder &/eller en stemme…⁉️)… Wow‼️

Cool, så må det være sådan & det bliver/blev sagt❕

💪🏻 for niks & nej i mit navn‼️

Tak❕👍🏻

Igennem livet har jeg oplevet flere af den slags krænkende episoder fx at blive drugget & voldtaget i mit eget hjem fordi jeg tillod det self… 😉 mange, mange ting jeg aldrig gav samtykke eller sagde ja til men som hændte mig & som omgivelserne fra tid til anden mener er helt OK….⁉️

Så noget lærer jeg nu her 47 år gammel, & det er at vi har et ansvar for at passe på os selv, hvilket jeg tager til mig men også at virkelig syge & således farlige msk er går rundt derude til trods for de udgør en trussel for almenvældet & demokratiet, er svært behandlingskrævende & at det for mig er blevet politisk nu.

En principsag & værdikamp jeg kæmper til det sidste vel vidende jeg ikke er alene & at mit syn for sagen heldigvis deles af & m majoriteten både nationalt & globalt.

Msk er som ejer empati & anerkender krigen som det frygteligste for msk heden; jeg nyder mine katte & tænker på en jødisk pige som overlevede 2nden verdenskrig uden at gå fra forstanden fordi hun blev givet en kanin i dén tid hun holdtes skjult indtil der var fri bane.

Som msk ❤️😊🙌🏻

Venlig hilsen Esmeralda aka Earth Wing 🛹🦅🦋📧✨

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *