Blog 24//OmVold.

Magt, kontrol & tvang…

Vold & disse 3 er aldrig svaret, livet er organisk i sig selv, permakulturelt & det er i min optik sidste udkald for msk heden i lyset af indsigt, teknologi, viden & et fælles ønske om at leve et liv i fred & harmoni også m hinanden. 

Jeg er så privilegeret at være vokset op m gudsbegrebet som universelt, skabelsens kraft & saft, det der m Rumis ord får rosen til at folde sig ud…

Ikke at være styret af sit køn, msk 1st, vælge meditationen frem for begæret er ikke engang et ideal men en reel mulighed, selv er jeg tilbage m hjælp fra Brahma Kumaris & forstår sjælens næring er vigtigere.

Kontrol, magt & tvang vold ja, gør éen syg, sender éen på druk & ud i enhver form for misbrug, overspringshandlinger, ønsket om at flygte, kronisk flugtstrang, rusafhængighed, drama, drama, drama… samt direkte & indirekte  beskeder & handlinger om ikke at fortjene kærlighed, omsorg, støtte & opmærksomhed, et lavere end lavt selvværd & en vag fornemmelse af ‘jeg’. 

Ens eget ståsted.

Alt det fordi magt, tvang, kontrol, vold… men ingen kan tvinge en blomst til at gro 🦋📧✨

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *