23

Jeg plejede at mene, kærligheden er vigtigst & var heller ej bleg for selv at komme m den til bordet også ud fra opfattelsen om, at en kvinde elsker…

Imidlertid, er jeg blevet klogere.

Respekt er hvad det handler om & jeg vil altid være kvinde alligevel.

Respekten for hinanden & sig selv.

Endvidere ikke mit job at kompensere for ukærlige forhold

Men bestemt mit job at fravælge & gå i en stor bue udenom dem.

Det har taget en krig at nå frem til; jeg har ikke længere dårlig samvittighed &/eller er skamfuld over ikke at elske, alt for tit viser sig forhold hvor både foragt & had er langt mere passende.

Dog er disse, foragt & had, skidt for mig & derfor ser jeg allerede på afstand, at her er situationer, forhold eller personer jeg ikke nærmer mig.

Det rører mig ikke længere at vælge mig selv & desuden vælge dem fra, der har et problem m det uanset hvem disse personer er.

Jeg er stærk, fuld af glæde, kærlighed & lys & har så lidt brug for denne verden.

Men respekten vil jeg dyrke både i forholdet til mig selv & også til mine omgivelser.

Jeg har mødt mange velmenende, sunde, rare & fornuftige msk er på det seneste måske netop også qua min egen udvikling, som i høj grad har handlet om at turde stå ved en ‘indre kælling’ & ‘bullshit buster’ som ikke har tid til det men som er mor, kollega, entrepenøs etc & i øvrigt pisse sej❕💪🏻

I dag er arbejdernes internationale kampdag, jeg tager i biffen m Pia & ser en film fra, om & i Palæstina, om hvordan det er at være statsløs & offer i lyset af mere mægtige mænd hvorfor aktivisme bliver pligt.

Noahs ark m benefits

Noahs Ark m benefits

🦋📧✨

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *