Catch 22 (blogindlæg no 22)

Begrebet stammer fra en situation, hvor her er 2 onder at vælge mellem.

I dag var jeg endnu engang ude at bade, vandet er omkring 8-9 grader; det rene vand ift de 2 tidligere på sæsonen. Efter flg ende var jeg i indre barn gruppeterapi, meget kærligt, nænsomt, vigtigt & nødvendigt. Jeg har fået mit hjerte tilbage efter det i knap 3 år var blevet hijacket, ja flået ud uden min tilladelse for et godt ord & brugt. Misbrugt. Jeg har været udsat for et overgreb & mistede i dén forbindelse evnen til at trække vejret i et kronisk angstanfald som jeg nurser, healer & fordriver nu gennem sund livsstil som netop havbad, motion (løb & pilates), masser af the m honning & havremælk i takt m solid nedtrapning af kaffe & cigaretter udover gruppeterapi for det indre barn & mod psykisk, materiel, seksuel & økonomisk vold.

Jeg skruer op for nydelse, lærer at nyde.

En frossen kropstilstand optør efter massiv retraumatisering & snart skal jeg på natklub & danse til elektronisk musik høj på koldt vand & et par hjemmerullede cigaretter.

Smøgerne hører dog snart fortiden til & allerede nu er de sekundære ift sund msk lig kontakt & alt det gode, jeg fylder mig m ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

Inden jeg glemmer det, vil jeg komme lige til sagen; dén sag at kvinder over 45 år synes at være af den gamle skole generelt når det kommer til kønsidentitet. Her er ligefrem udtryk for internaliseret misogyni, altså foragt for kvinden & det kvindelige omend ubevidst. Her en række eksempler:

Hvis hun står op for sig selv, er hun hysterisk.

Hvis hun viser følelser, er hun neurotisk.

Hvis hun siger sin mening, er hun rapkæftet.

Hvis hun er let påklædt &/eller udfordrende klædt, er hun selv ude om det.

Hvis hun er vred (som også er en følelse), er hun ucharmerende &/eller farlig.

Er hun liderlig, er hun ukvindelig &/eller en tøjte.

Knepper hun intenderet éen gang, er hun billig, promiskuøs & let på tråden.

Vælger hun sig selv frem for sin partner, børn & fam liv, er hun egoistisk.

Osv osv

Jeg har lagt mærke til, at kvinder under de 45 år altså nyere generationer fuldkommen har fattet begrebet kønsidentitet & netop har fat i ‘msk 1st’.

Det gør mig glad, for er der noget mere usolidarisk end kvinder der dømmer 2ndre kvinder i tråd m ovennævnte & gad vide om ikke de fleste kvinder & msk er i det hele taget, har oplevet diskrimination ❔

Det har været en super lækker dag for mig i dag i skønne København 🏢 🏛️💒🏩⛪️🏫🏪🏨🏦🏥🏭🏤🏬🌊⛴️✨

På gensyn 🙏🏻📧✨

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *