Sigter godt men rammer skidt…

Jeg ved ikke, hvad jeg er lavet af – kød & blod vel som ethvert 2ndet msk men efterlades m raseriet over at have været så snotdum at tro at 2ndre ville være her for mig & erkendelsen af at vi fødes & dør alene men ej heller kan regne m hinanden undervejs proceswise; aftalen var jeg ydede men til 7nde & sidst uden at blive givet igen.

Bla. fordi jeg ikke ønsker, hvad verden har at give.

Alt for tit har jeg ladet mig diktere, føje; gjort hvad her forventedes & 2ndre havde brug for. Gennem sygdom oplevede jeg den næstekærlighed samfundet beror på netop findes qua velfærden men at ens nærmeste har travlt m deres efter devisen chacun pour soi 🦋

Ejendom, penge, prestige – det giver respekt & respekten ønsker jeg. Komfort & tryghed ønsker jeg. & de 3 vægter tungere end både samhørighed, fred & tillid. Jeg er blevet en rigtig bitch i mødet m msk er, som dybest set tror jeg er dum fordi jeg er sød. Desuden fænomenet skadefryd, som er så ulækkert at det slægter sin fætter Rendyrket Ondskab på, hykleriet på.

Jeg er mig selv nærmest. Fri til at være, vælge & gøre uden frygt for 2ndres dom &/eller holdninger uanset hvor lavt til loftet. Men at give fra hjertet, at flage m troen på det gode i os, altid at hjælpe er en saga blåt.

For alt for tit & ofte var det på bekostning af mig; selvrespekten, respekten.

1st & fremmest sætter jeg mig selv 1st. Uden anger & dårlig samvittighed. Endvidere er jeg vågen, når mit lys & kosmiske kærlighed malkes af m msk er som tyve om natten mod min vilje uden samtykke; jeg er ikke bange længere.

Men vælger det fra.

& belyser, hvor det skønnes nødvendigt.

Ellers vælger jeg det fra❕

Samtykke, enighed, er såre vigtigt. & opnås gennem dialog. Men til trods for humanist er det landet også hos mig at vold & magt Intet tjener men altså også at dialog ikke altid lader sig gøre; jeg sad i årevis & bebrejdede mig selv 2ndres uformåen & åd løgnen råt. For at få fred men også give fred. I dag ved jeg mit liv er mit ansvar & at jeg har til opgave at skabe fred i mit eget liv & ikke er ansvarlig for dem, der håner, ødelægger & bekriger éen. Jeg behøver end ikke stå på mål for det, jeg kommer m til bordet 👍🏻 Bide på løgnen, bedraget & forsvare mig.

Det er jeg superglad, lykkelig & taknemlig for, det siger sig selv: jeg er blevet mere overfladisk, en vaskeægte pop-tøs foran et hjerte af guld & et hoved som rækker ud til stjernerne uden at være psykopatisk – men onde msk er, altså syge msk er som intenderet sårer & skader éen, er ikke længere her.

Det har de været & jeg er superglad, lykkelig & taknemlig for at tage ejerskab

For det er det, det handler om.

Sigte 👉🏻 si, ramme 👉🏻 homonym

Jeg er fri

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *