Mit Rum

Leve det liv, jeg ønsker & gøre hvad jeg godt ka li 

Ikke alle bryder sig om mig, hader mig endog, bekæmper, tilsviner & latterliggør. 

Fra at være til at føle; et rum for selvrefleksion, healing & nye erkendelser. 

Har jeg mistet lysten til at kæmpe & knokle, egtl ikke af dovenskab eller udbrændthed men fordi jeg tror på flow & smidighed frem for magt, heri vredesgearet & kontrol.

Horsemanship 🎠🧲🐴 🏇🏻 🐎✨

Jeg giver udtryk for mine værdier & lever efter nogle ret enkle men klokkeklare principper, som betyder jeg holder skindet på næsen også i mødet m adversity… ( mangler det rette ord på dansk; en flg af de trusler jeg har ladet mig udsætte for & nu i ro & mag forsøger at hele ).

Denne krop har båret et barn beskyttet af barnefaderen, som jeg har delt forældremyndighed m & som fik en chance (af mig self) til at komme ud af misbruget & sådan hjalp/hjælper vi hinanden.

❤️

#gratitude #privilege #freedom

Hvor går grænsen for dig❓

Glidende overgange & sliding doors 

Jeg har egtl ikke så meget mere på hjerte i denne omgang & for the record, jeg er alene, færdig m (de) vanvittige mænd & i det hele taget msk er i mit liv, som ingen midler skyr for selv at komme ovenpå eller rettere holde røven i vandskorpen, næsen oven vande også på bekostning af et 2ndet/2ndre msk er m sejrsrusens glubske blik i øjnene.

Ansigtet faldt ikke så heldigt ud, så der kommer lige det her også 😊

🦋📧✨

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *