John Master’s & hairlove potions

Sidste år var jeg m min forretning på tur bl.a. ved Århus Bugt hvorfra billed 1 er. Jeg havde netop taget mig et gevaldigt dyk på romance-planet & klippede i dén forbindelse mit hår virkelig kort ift hvad jeg havde.

Min forretning var & er til stadighed ved at tage form, jeg boede på Helnan Marselis m havudsigt, spa & morgenkomplette, & mødte således frisk & veludviklet op til fantastiske dage i Ridehuset, centrum.

Mit hår fik sig en stram pisk i nakken som løsning på problemet, for det var et problem dengang. M tyk, fed streg under VAR! 

For præcis samtidig begyndte jeg at udvikle mine potions; 1st til læber, så krop & senere også til både hår & ansigt.

Min gejst voksede i takt m udviklingen af de produkter, ganske enkelt sammensat af råvarer nøje udsøgt & fundet over tid, fremstillet i en kombination som gør dem alle tilgængelige til samtlige typer. 

Prisen er lavt sat ift markedsprisen; det hele er økologisk, fairtrade, bæredygtigt & vigtigst af alt så virker de! Skånsomt & plejende, effektivt 💪🏻🍃✨

& det er humlen, essensen, af dette indlæg; siden Julen 21 har jeg m jævne mellemrum badet manken i nærende kur. Harmonisk sammensat m en duft, jeg ka li af disse mine ingredienser.

Kombineret hermed har jeg haft brug for at kunne vaske håret godt & grundigt & vender som altid tilbage til John Master’s Shampoo for Normal Hair with Lavender & Rosemary, Shampoo m Balsam Zinc & Sage samt Conditioner for Dry Hair with Lavender & Avocado bl.a. fordi de går så godt i spænd m konceptet; det bæredygtige & duftende men også fordi de fungerer. I hvertfald til mit hår! Mit hår er vokset til ned over skuldrene, er mættet, medgørligt samt udstråler sundhed! Det er 1ste gang i mit efterhånden lange liv, det er blevet mig muligt.

Billed 1
Billed 2

Så tak John Master’s & til mig for ikke at gå på kompromis m oplevelsen & det der giver mening både for mig selv men heldigvis også mange 2ndre.

Produkterne fås i Shoppen m 30% Rabat året ud m koden. HAIRLOVE ved Check out & skriv til os via kontaktformularen hvis nogle særlige krav til duftoplevelsen &/eller allergier inden forsendelse.

Kærligst Es 🦋📧✨

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *