No Offense aka blogindlæg no. 17

I en alder af 46 år, 47 til efteråret, lærer jeg om grænser; mine helt egne personlige grænser. Bla. som led i mere end 3 år uden alkohol helt & holdent & desuden forestillingen om, her findes éen af det modsatte køn, jeg ville kunne slå pjalterne sammen m. I skrivende stund gør ALT ondt! & Intet hjælper! End ikke musikken 💚 for små 2 år siden blev jeg så godt & grundigt røvrendt, at jeg endnu er fuldstændig paf & i virkeligheden ingen ord har for, hvor vanvittig jeg oplever verden er!

“Foretrækker du fisse eller kusse?” lød spsml et på en af vores 1ste dates. Hvorfor jeg ikke sagde fra allerede der, ved jeg stadigvæk ikke men netop dette er jeg i færd m at tage meget alvorligt, for den såkaldte ‘date’ udviklede sig til et 3 uger forløb, hvor jeg endte m blot at stirre ind i væggen derhjemme på en varm juli-dag i ellers skønne Danmark. Havde jeg ikke været her før? Røvrendt, krænket? Jo, det havde jeg & derfor skriver jeg om det, fordi det dels sidder uudholdeligt i kroppen men især er et mønster, som kun er blevet værre til trods for min indsats i alskens terapi, da jeg for alvor tog fat i 2002 & parkerede euforiserende stoffer som hash, kokain, LSD, opium & ecstacy samt stemningsændrende midler & som jeg desuden ikke har rørt siden.

Alligevel handler det om misbrug, et livslangt mønster, en måde at cope m livet på. I mangel af viden om, hvordan det gøres. En famlen uden grænser &/eller (selv)respekt. Vedkommende, som mest af alle minder mig om ham, som i Lars von Triers Nymphomaniac henimod slutningen springer på hovedpersonen efter, at hun har fortalt ham sin historie & således både åbnet sig for ham & også været hudløst ærlig, vidste allerede hvad han ville & foretrak.

Problemet for mig er, jeg gøres til genstand & offer for en 2ndens syge adfærd & ondskab. Uden mulige for mig. I dagens anledning har jeg derfor besluttet ikke at acceptere den mundkurv jeg blev givet på d 12/2 2021 af dansk politi på vedkommendes foranledning. Til trods for jeg er truet m både bøde- & fængselsstraf… & en sindssyg ekskæreste.

Det gør jeg ikke da jeg er blevet gjort uret & big time bedraget af et msk som åbenbart ville skide mig et stykke uanset konsekvenserne for mig for selv at gå fri. Som så vores møde, som en kamp kun en af os kunne vinde. I en verden hvor det tilsyneladende er fuldkommen normalt at udnytte hinanden også uden hinandens samtykke, en omgangsform jeg personligt selv tager afstand fra & i øvrigt karakteriserer transaktionel relation, som kan være fin hvis alle implicerede parter er indforståede hermed. Det var jeg ikke & heller ikke m det pres jeg pålagdes i løbet af de 3 uger, vores møde varede. Jeg seksualiserede kvælertag frem for at mærke frygten & sagde ikke fra overfor fx nævnte ytring. Min fejl helt sikkert men jeg må også sige min tro på msk er fik sig et knæk & min selvagtelse heldigvis et løft!

Siden fik oplevelsen jeg af at være blevet hørt af politiet & anklagemyndigheden & følte også en vis tryghed på min anmodning om en form for beskyttelse af mig, da en håndfuld personer tilsluttede sig scenariet m mig som krænkeren & vedkommende den forurettede part.

Et scam som vedkommende åbenbart peakede på & fik et kick ud af!?

Jeg søgte forsoning inden kulminationen men mødtes i døren af en af disse venner, som spurgte mig om jeg kom for at knalde & i så fald m hvem? Vedkommende som senere udleverede mig bla. m et yndigt foto af mig taget bagfra i små trusser nægtede at tale m mig. Som lyn fra en klar himmel. Al kontakt lukkedes ned på 10min. Fra asken til ilden fra det ene øjeblik til det 2ndet. I mere end et år havde han lagt op til mig på fsk måde på møder i den forening vi begge frekventerer & som jeg ikke længere har lyst til at komme i. Jeg troede på dialog, diplomati, lige indtil den dag. Endvidere tror jeg ikke på hverken vold, kontrol &/eller magtforhold. Men fred. & kærlighed. Jeg ved ikke hvad der skal blive af ham eller rettere adfærden & for 1ste gang i mit liv slipper jeg den medafhængighed, som har fulgt mig som en skygge siden barnsben. Båret tons troskyldigt pligtopfyldende uden at kny! Dét fik jeg i det mindste ud af så tarveligt, usselt & klamt et møde. Tak!! 🙏🏻

Bedrag ikke dig selv…

Løgnen åd sig ind på mig; jeg grinede & jokede m jeg er en spækhugger overfor komodovaranen & dræberbien som fremkaldtes i denne 2nden, jeg fik at vide jeg lignede en zombie når jeg stod sød, forstående i haven m mit ønske om forsoning & netop forsøgte at forstå. Jeg blev verfet væk som noget af det mest betydningløse, ligegyldige lort her findes.

Sådan er det ikke. Jeg har værdi. & dette forsøger jeg at fortælle mig selv en dag som i dag, hvor sorgen borer sig ind i mine knogler & fylder mit sind m mismod & håbløshed. Jeg har været omkring, hvad vedkommende drives af & forsøgt at finde ud af i hvor stor fare, jeg er på den konto.

Indtil videre nu her 2 år efter, er jeg endnu ikke blevet klogere men heldigvis klarere & er nået frem til her ingen undskyldning er for så nederdrægtig opførsel. Uanset forklaring. På tålt ophold i mit eget land. Absurd & meget langt fra i orden, at sygdommens træk, løgnen, får taletid, gives plads & vinder.

Bare ikke i mit navn 👍🏻

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *