Mors dag

I dag ville jeg købe hårpynt men mærkede i det samme sorgfuldhed & at behovet dækkede over følelsen af tomhed & ikke at være anerkendt. Af mine forældre min mor især.

Det her skal nu ikke handle om en dårlig mor &/eller en utaknemlig datter men børn er ikke ejendom, noget som ejes eller KAN ejes, men vores opgave som forældre at varetage indtil, de står & kan selv.

En mor hader ikke sine børn & her vil jeg gå såvidt som til at sige, en mor hader ikke børn uanset hvis de er også selvom de er hendes egne.

I midtfirserne fik vi Regnbue-slikkepinde & Manara-tegneserier i julegave, jeg var omkring 8 år. Her var meget jeg ikke forstod, spurgte ind til &/eller blev fortalt. Det var vel heller ikke mit ansvar dengang…

Frygt, kontrol & magt har været min prægning lige siden & det modsatte køn, noget jeg både interesserede mig for (m succes) & også meget tidligt forstod var det allervigtigste i livet; forholdet til en mand.

Self hatred & low self esteem value of self, self worth… også førend forholdet til éen selv. Min eksmand har været her på sin egen måde i min tid som enlig mor, hvor jeg både boede på mødrehjem, modtog julehjælp & fik en årlig Red Barnet-check til Magasin. Vi, min søn & jeg, har også været i ashram & jeg dyrkede en del yoga for ikke at gå til.

Grevinde Danner slog et slag for kvinders- & således mødres rettigheder videreført af Ildsjæle m hjertet på rette sted også til gavn for børnene m tak & ønsket om at hjælpe som også jeg er blevet hjulpet.

Det har netop været Mors dag. En fejring & hyldest til moren; Jordens & kvindens dag er ligeledes reelle. Men ved verden hvad kvinde er? Vejen for det feminine, hendes kraft & natur? Mit umiddelbare gæt & endelige svar er nej.

Vi vil gerne & ærer dybest set. Men kan ikke, for det maskuline er som indgroet i den kollektive bevidsthed manifesteret i behovet for magt & kontrol.

Det styrende.

Dsv på bekostning af det feminines kvaliteter; frugtbarhed & Jordens resurser… Det er nødvendigt at sagtne farten. Se indad. Være stille. Tage det roligt. I ro & mag. Ånde  & vegetere. Men det vil vi/ingen lytte til. Dette aspekt af det msk lige liv hånes endog. Et maskulint drive vinder, hvilket i øvrigt er det det vil, konkurrere, vinde… for hvad & for hvilken pris? Vi aner ikke hvad kvinde er, er min påstand. En påstand som er nødvendig at italesætte & forholde sig til, hævder jeg yderligere.

For helhedens skyld & bedste må vi turde være sårbare, driste os til ikke at vide alting om alt hele tiden men i stedet for være nysgerrige, undersøgende & løsningsorienterede. Cirkulært i pagt m naturen på naturens & således livets præmisser & den fine, fine visdom som ligger heri.

Det er min overbevisning, at vi gør os selv & hinanden en stor Tjeneste ved lige at lytte & tage ved lære. Af Hende. Gudinden, rejekællingen, luderen & madonnaen. Anerkender & forstår den enorme kraft & rigdom, det feminine rummer & også er lavet af.

Må man være bedre end sine forældre? Ja, hvis man er det. Det vigtige er at være sig selv & huske på, at vi kommer forskelligt & m forskelligt til bordet. Måske er jeg stærkere psykisk & svagere fysisk &/eller åndeligt &/eller lige omvendt. Ofte passer 💲, brikker falder på plads m mindre patologien sætter/allerede har sat ind & er blevet det styrende.

For det er ikke om hverken at stoppe eller styre men netop om at regulere & justere sig selv af & m hensyn til helheden. Det fælles ❤️

#mothersday #wisdom #truepower #darkmatter ✨

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *