Blog 21

Blog 21 : La Mode

Der findes de, som savner deres nære & kære, fordi de har mistet dem i Krigen fx & så findes der de, som krænker deres egne… Alt 2ndet lige forgår Diskrimination på Alle plan, det hører Den Gamle Skole til. 

Danmark er forbi. Et demokrati, m ytringsfrihed & de øvrige 29 artikler defineret i FNs Msk rettighedserklæring; enhver har udover retten til Liv  også retten til sit eget men aldrig en 2ndens/ 2ndres Liv!

Disse Rettigheder er universelle dvs gældende  for Alle.

Måden vi gør det på, La Mode, hvem er jeg & er jeg Nationen, tanken, navnet, den sociale status, mit ophav, uddannelsesniveau &/eller min tro.. ❓ jeg ved det virkelig ikke men i yoga lærer jeg om det, der ligger bagom, også at mit køn & farven på min hud ikke definerer ‘mig’.

Diskrimination uanset form forgår lige her lige nu 😊✨

Pourquoi, Nordre Frihavnsgade 13. 2100 København Ø. DK

I aftes kom jeg forbi dette smukke vindue, ‘Pourquoi’ i Nordre Frihavnsgade på Østerbro nær Det Nye Nordhavn, hvor her sidste lørdag var razzia – altså ikke i butikken men længere nede ad gaden m oprend af både hunde, salatfade & den lokale presse; det var dog ikke noget, nogen skulle bekymre sig over, lød signalet heldigvis senere hen.

I fashion er hang-til-Høng ikke just en fordel men paradoksalt nok snarere en nødvendighed; egoer på str m Rundetårn, albuer m rundsave & rendyrket & ofte ondsindet sladder fordrer en snitte & lidt mere til ganen end godt er, siges det, for de dimensioner af bulletproof, som efterspørges i sligt regi kan kun Marvel-figurer honorere & sårbarhed er naturligvis en saga blot. Men det er synd for i Modebranchen findes som alle 2ndre steder på Jorden både hjerteblod & visioner udover farver, smil, fest & glade dage, som netop her i ‘Pourquoi’.

En klog person sagde engang, at alle verdens konflikter bygger på mindreværd men hvad hvis vi indser vi er gode nok, som vi er & til m ønsket & elsket ❓❗️ Hvem (m æren i behold) indrømmer, at selvforholdet skranter ❓❓❓ Det gør den, der har både Indsigten & Visdommen i sig. 

Elsk Dig selv & du vil hermed helt automatisk Elske 2ndre, vi er éet hævdes det; i yogaen, bagom, til 7nde & sidst. Men lad ALDRIG 2ndre &/eller et 2ndet msk bøde for dit mindreværd, din utilstrækkelighed &/eller uformåen. Tag Ansvar & vær ydmyg på trods af dig selv, din stolthed; gå m det, der forener & forsag, det der adskiller er dagens Lektie. 💫

Dog aldrig på Bekostning af nogen. 

Sidstnævnte er det, der gør det vanskeligt, alligevel starter & slutter det m éen selv; vi er forenet & samtidig adskilte, hvilket jo er fint & netop derfor har Diskrimination uanset form Intet at gøre iblandt os.

La Mode; fashion, Måden vi gør det på… er en individuel str, den enkeltes Rejse & ikke nogens business, destinationen er den samme, vejene dertil forskellige & lad os da hygge os & forkæle os selv lidt undervejs!

I yoga er Intet drama & Ikonen La Feuille går så godt i tråd m Pourquoi’s aktuelle & aldeles fine vindue & forårets kærkomne komme 💚💚💚

La Feuille, Ikone no. 5 à 50 – it doesn’t matter that we’re black & white (2010 – 2022).

EARTH WING

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *