eksklusiv Inspiration

I dag startede jeg ud m en ansigtsmaske til sart, tør hud; jeg har brugt selvbruner-mist nogle x de seneste 3 uger, hvilket har resulteret i let ubalance. Masken laver jeg selv & hermed indlægget, hvor jeg deler ingredienser & sammensætning udover reference til køb af den alt for lækre & friske aloe vera & ikke mindst ler, som udover særegne egenskaber gør masken virkelig nem at påføre.

Til denne bruger jeg hvid ler, men både grøn & rød ler kan anvendes afhængigt af din hudtype &/eller den ønskede effekt. Aloe veraen køber du af mig i Shoppen & leret hos Sæbeværkstedet online. I min i dag var også økologisk havregryn & fin, lys rørsukker & har du ikke som jeg problemer m rødme grænsende til rosacea, kan du iblande milde olier som abrikos, mandel eller jojoba, ja selv den lækre Arbequina olivenolie fra Aarstiderne, kan du m fordel bruge her i den mørke, kolde tid m et vejr som både udtørrer & nemt efterlader huden trist, kedelig & grå

Det lækre ved disse masker er, udover at de er bæredygtige & harmløse fra inderst til yderst & efterlader huden næret, smidig & beroliget, at de kan laves frisk & holde sig en god uge på køl m den sammensætning, som skønnes formålstjenlig. På sæbeværkstedets hjemmeside kan du læse mere om de fsk lers egenskaber & herfra selv vurdere, hvilken der for dig er at foretrække. Aloe vera, sukker, havregryn & ler efter eget valg er de faste ingredienser & måske for dig, giver det mening også at tilføje en eller 2nden lækker økologisk olie.

Link til Sæbeværkstedet får du her

https://saebevaerkstedet.dk/

& aloe veraen får du som sagt i Shoppen her på sitet

Glæd dig til endnu en lækker opskrift på skønhedstip no. 13 & husk at du som 1ste gangs køber, hvad angår vores smukke Ikoner, også modtager en freebee m 10 nærende tip til selvforkælelse & Livsglæde!

Frisk økologisk dyrket aloe vera
Maske m hvid ler, havregryn, frisk aloe vera & rørsukker – det hele fairtrade & økologisk

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *