EARTH WING aka W.E.

“Den der tror, kærligheden, også den mellem msk lige, er op til os, den enkelte, kan ikke elske men kun blive elsket.”

Jeg skulle skrive om stort & småt, løst & fast, Julen… says who? Det gjorde JEG & burde, måtte, skulle, ja, selv ville & kunne er væk, bare væk. For modalverberne har Intet mere at gøre her! Det betyder hverken det rene, glade vanvid &/eller, at Fanden er løs, for ved Gud, Fanden lader sig ikke binde, kontrollere &/eller tøjle, men guess what!? Moral & Sund fornuft (en omvendt SM) er ved Guder iboende det msk lige sæt 😊✨

Jeg skylder Ingen noget, som Christina Aguilera har jeg ‘paid my dues’ & mere til ‘keep the change!’ Men i hvilken form denne frigørelse skulle komme, vise sig, havde jeg ikke troet. & her er det for øvrigt fuldstændig ligegyldigt hvad Jeg, Du, De, ja, selv VI, tror, mener & synes… om nogetsomhelst.

For den kosmiske kraft kører Bussen, religion er Vejen men Målet er Gud eller som jeg sagde I Gamle Dage: “Vejen er kærlighed, målet er Gud.”

Er jeg nået i Mål? Nej, slet ikke, det er klart. Er du?? Apropos modalverbet ‘ville’ er Viljen et stærkt værktøj, men når Kosmos’ Vilje & Min Egen Vilje smelter sammen til éet, slår det gnister. Gnisten til En Ny Begyndelse. Min Egen Vilje er desuden, isoleret set, enestående, ikke 5 potter pis værd alligevel, når alt kommer til alt.

Gud ved Ingen hvad er eller? Men når Troen, Kærligheden praktiseres nærmer jeg mig, lever jeg i Bedste Fald det altruistiske princip, dyderne, den sunde fornuft, moralen & ja, måske Livet selv. Ikke underlagt men samarbejdende, ikke m nogen eller noget, dette er sekundært, men intuitivt & instinktivt. Som en sporhund, en Blomst eller et træ. Ånder jeg, lever. Jeg samarbejder m Livet, ER i Livet! Ikke for at give noget, tage noget men fordi jeg er.

I Øjeblikket spørger jeg: “Hvad er Meningen m Mig uden dramaet?” Jeg ved jeg er Elsket også på det verdslige niveau, men Verden er så syg, så syg. Jeg ville ikke være her… min søster holdt mig fast. Afhængigheden, ja, selv Misbruget gjorde. & det er jeg glad for. Men når jeg får Øjnene op for, misbruget er i svang (til skade for mig selv & 2ndre) ophører det. Hvis jeg kan. Det kan jeg som Misbruger ikke, moralen, den sunde fornuft, rækker ikke engang, jeg kryber til korset, går ture, beder dog ikke om Hjælp, for det er jeg for Stolt, men det handler også om, jeg ikke har troen på Msk et, overladt til arrogance, stolthed, Vreden, sorgen & selvmedlidenheden, for her er ingen at stole på. Intet, ingen er reelt & reelle. Alle meler deres egen kage & lader hånt om Næsten, Ubalancen. N.U. en omvendt UN.

En Omvendt Mickey Mouse

Alt er et skuespil, et cirkus. Derfor spørger jeg: “Hvad er Meningen m mig udenfor dramatrekanten?”

Man mener formentlig, jeg er selvcentreret, selvoptaget. Det er jeg. Det er Lige, hvad jeg er! Jeg ELSKER det reelle, virkelige & Ægte. Ikke det genskin af Bedrag Verden & Msk er overordnet set er! Modet til at ændre, det jeg kan… 2ndre er hverken min Opgave eller et Job, jeg kan Mønstre endsige tage Ansvar for. & Gud Ske Tak & Lov for det! Selv Dansk politi anklager mig for at være Arrogant! Den tager vi til Højesteret. At leve i Frygt for det her sted, kan kun gå galt! & det gør det nok. Men jeg Bliver ved. My Heart goes On… ❤️❤️❤️❤️✨ (jf. Titanic).

Jeg bærer ikke (længere) 2ndres Skygger, uanset Hvem, Hvorfor, Hvordan, Hvornår &/eller Hvad? Hvorhen & Hvortil ses på det verdslige plan, vandret, horisontalt & det er her Meningen m Mig kommer ind, Guds Betroede Tjener. Dén Opgave mønstrer jeg, ikke til perfektion, men som Et Løfte, en pligt mellem Mig & Dét, jeg kalder Gud. For Gud er ikke her, her er Kun Vejen, hævder jeg & antager vi den præmis, er Opgaven vel så at skabe det, holde rum for det. Belyse. Jeg ved det ikke, men et Liv uden Mening er intet liv & Msk et kan det hele. Hvis vi vil, tør & ellers opfører os ordentlig for, til & i det kollektive felt.

Jeg vil det ikke alene & er hverken 2ndres Supply, en Bitch eller en slave. Det ville det jeg kalder Gud aldrig byde mig, til gengæld er jeg Fri(gjort), Glad & elskelig.

Bær ikke skyggerne for nogen, vær Dig Selv. D.S. La DS, la déesse…

La DS 1/50, Planeten Jorden 2011

Guds kælling, no way. Jeg er sød, kærlig, omsorgsfuld, troværdig, naiv, sjov, fuld af fis etc. Mørket er her, ja, men Valget ligeså. Forsager jeg Mørket, helvede, Ondskab? Nej, jeg penetrerer det, går igennem det.

På Vejen møder jeg førnævnte udover Jalousi, Misundelse mm. Men hænger ikke fast i sygdommens træk, så godt jeg kan. Gør mig fri af dramaet for at nå om bagved det egtl e. Min Gud & mit Indre Barn, som jeg forlod helt & holdent på min 8 års fødselsdag; når Stormen har lagt sig & vreden er forbi, sørger jeg m hende, den Indre Lille dejlige pige, som ikke har gjort fortræd i al hendes Uskyld & beder Gud Om Tilgivelse, for mig & Alle. Udenom dramaet®️. Fordi jeg har Lyst, Lyst til at bidrage m, hvad jeg kan for at Vores børn kan Ånde & Leve i Fred sammen, Utopi!, hævder du men forsøget er present, eksisterende, tilstede & dét værd. Her er Ingen 2nden Vej.

Esmeralda von Lindholm // fb. EARTH WING aka W.E. // insta. @earthwingsdk // Mail. e@earthwings.dk / Tel. +45 22717150 / Site. www.earthwings.dk

Glædelig Jul & Godt Nytår !

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *