Kærlighedens kraft

Kender du det? At have fået nok & velkommen til Mit Univers 😊

Min lillesøster blev færdig efter 6.5 års studier som psykolog forrige sommer, en lang rejse hun bare ville i mål m. Videnskaben kan en del & på papiret er det jo altid godt at have m til jobsamtalen. Selv er jeg optaget af youtube-videoer hvad angår den patologiske psyke; kærlige msk m hjertet på rette sted, heri amerikanske coaches bevares, nævner deres take på både godartet & ondartet narcissisme samt psykopati & dyssocial personlighedsstruktur. Mange af dem har, som min søster, papirerne i orden, 2ndre fusionerer ofte dyrkøbt erfaring m teoretisk viden mens et par lægger sig i slipstrømmen af dem, der kom før dem & “blot” ønsker at hævne &/eller bearbejde tidligere smertefulde forhold m youtube-videoer ikke desto mindre til gavn & glæde for eksempelvist mig.

Min seneste research har givet mig værktøjer, jeg er også yogaterapeut & erfaren mht kognitiv terapi & bekæmpelsen af patologiske mønstre & en skadet, ja, nærmere nedbrudt psyke m mig som patient

udover en BA i fransk & kunsthistorie.

Men det vigtige for mig er Kærlighedens Kraft & Msk et. Jeg tænker tit & ofte (min søde yogalærer, Peter, brugte dette udtryk ‘tit & ofte’ i flæng) på, at et enkelt Msk er i stand til meget, på godt & ondt self, men historiske personer, som har betydet udvikling til det bedre samt msk der som m mine amerikanske coaches har hjertet på rette sted m ønsket om at formidle til det bedre, er jeg meget imponeret over!

Einstein mente endog Universet er godt, er godhed da vores adgangskort til dets kraft – Kærligheden? Det vil jeg tro; den kan vel også ‘trespasses’ i form af relationer, som gør forbindelsen mulig fx… dette sidstnævnte er åndeligt misbrug & derfor ikke en mulighed.

Vejen til vores drømme & mål, må vi altså gå selv. Støttet naturligvis af & til på den hårde måde, men er det ikke når jeg står i min kraft, mit fulde potentiale, at jeg mødes? Lige der af et smukt, skønt & venligt Univers?

Nå, men jeg har fået nok. Af mig selv men også af en to-tre 2ndre. At gå under radaren er ikke en mulighed her uanset hvor ‘professionel’, trænet m fare for at incitere endsige friste læseren til at forsøge ❤️✨ Alt ses også i politiet, i hvertfald m min hjælp & mit samarbejde, for dansk politi er blevet enormt voldeligt, sådan var det ikke engang & vold er ja, et sprog, som forståes verden over men ikke noget, jeg ønsker at hverken facilitere, opildne til & som her godtage som en præmis.

Den Yderste grænse går – ja, hvor går egtl den yderste grænse? Kirsten Thorup skrev en bog m titlen & for mig går den, hvor implicerede er m på idéen, legen & deltager samtykkende.

Hvilket leder mig til den forstyrrende tanke om, at ‘den der tier samtykker’.

Hvis éen har sagt, navnligt imod flere på en gang: “Dette er ikke rart for mig”, stopper legen naturligvis. Sådan er det bare meget, meget sjældent, for relationer & samfundets opbygning tilmed, handler om Magt

Hvem er stærkest? Hvem vinder?

Det gør den, der er ligeglad m at vinde.

For her er noget større, vigtigere & self skal vi markere, når rendt over ende. Alle har et ansvar! Araberne kom m titals-systemet, det er fact; Europa m Descartes & Voltaire, Indien m safran, silke & måske nok ikke krydderurter så da i hvertfald krydderier, som peber fx. Kina kom m kinesisk & etbarns-reglen som løsning på overbefolkning, rødstrømpe-bevægelsen m kvinderne, Trump m abortforbuddet & Østeuropa & Filippinerne m hhv turisme & human trafficking… Min pointe er, at vi alle har noget at byde ind m. Som et team som fordrer at gå m spillets regler. & altså ikke gå under radaren, facilitere patologiens værk (selvom psykologerne jo også skal have noget at lave..) men adressere & parkere for herefter at dyrke noget af det 1st nævnte, altså idéen om men også det faktum, at alle kommer m noget brugbart & ofte vigtigt til bordet. Det anerkender jeg. & håber du gør eller vil gøre, ikke fordi jeg siger det men fordi det er konstruktivt.

Også for en selv

En tiny lillebitte fugl m ondt i maven i Lufthavnen

En patologisk psyke har mange ansigter, former, formater, varianter & udtryk men identificeret, gør vi noget uanset hvor dovne, dumme, arrogante, ugidelige, selvhævdende, opblæste, belærte etc vi er.

Det er alles ansvar!

Ikke kun dit

Så hvad tjener dine handlinger i dag? Er de brænde på bålet eller gyder du olie på vandene? God idé at gøre sig klart. Tit & ofte er det bedst 1st at handle, når klarheden kommer & er til stede & her spørge, er det MINE værdier & tjener de det fælles bedste? Hvem er ‘det fælles’ – udelukker det nogen?

Nej, det gør det ikke & ikke alt accepteres.

Det var det hele herfra, jeg Ønsker dig en Dejlig dag hvor end du er.

Esmeralda aka Ørnen aka EARTH WING aka W.E.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *