Skønhedstip no. 13

Yoniæg – fordi skønhed kommer indefra & nedefra…

For det 1ste tusind tak til Olympia, som står bag firmaet Womanifesto for ægget, jeg valgte et i røgkvarts. Ovenfor kan du blive lidt klogere på stenens egenskaber. Vi mødtes igen efter mange år, hun har fået barn no. 5 & jeg er kommet mig efter 35 år i oprør & på barrikaderne… jeg sad på Riget ved denne tid for 6 år siden, var stoppet m at ryge, fordi jeg skulle opereres i hjernen. Mellem d. 30. & 31. Oct 2014 sad jeg i en hospitalsseng m et borehul i kraniet & en tilsluttet tingest som lignede noget fra 2nden verdenskrig m et kabel, der skulle måle trykket gennem 24 timer & det holdt ved; i år kunne jeg fejre 6 år uden røg eller nikotin. Man skulle tro det var halloween dengang irl.

Vi spiste suppe & drak ananasjuice på Fristaden & jeg valgte blandt flere skønne mit æg i den rette str. Det var et dejligt gensyn & mens jeg her til aften sad i stilhed m mig selv blandt mine yndlingsdufte blev jeg inspireret til at highlighte Olympias biz Womanifesto.dk & det fede ved yoniæg, selvpleje, kærlighed, omsorg, nænsomhed, tålmod, selvforkælelse & ja, vel nok også, samfundssind. Fedt ord fordi der i det både bor tolerance & forståelse for hinanden & næsten.

Men også søsterskab.

D. 6/11 2020 skal min søster Anna & jeg ses for 1ste x også meget, meget længe. Vores sønner skal m, de har fødselsdag den samme dag m 8 år imellem sig. Hende & jeg er det man kalder pseudotvillinger, fordi der er mindre end to år imellem os. Vores 3dje søster, Laura, som er min 2nden søsters pseudotvilling har inviteret mig på Louisiana i løbet af november. Vores mor har også 5 børn & så er det fuldmåne snart.

Nedenfor kan du se hvornår.

Fordi Livet er vigtigt & kærligheden kommer indefra & udefra & oppefra, nedefra & allesteder fra…

Hari om tat sat.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *