M Love skal Land bygges

Dansk Industri ūüėČ

Her er langt endnu, vi er nået et godt stykke & m love SKAL land bygges! Jeg understreger det, fordi ALLE trænger til en brush up, hvad angår etikette selv politiet

Jeg er blevet klogere (fanfare), kæmpe surprise, navnligt for mig selv! Erkendelser lander m lysets hast & dét 24/7! Jeg har brug for hvile! & vil ikke stå på mål for hverken frygten, uansvarligheden & i særdeleshed heller ikke tarveligheden eller utaknemligheden &/eller de der mener jeg er syg i hovedet; træt, ja men ikke syg.

S√• da jeg gik til cykelsmeden m 2nden etnisk herkomst end danske & blev beskyldt for at v√¶re racist, fordi jeg gjorde indsigelser over det h√łje bel√łb p√• fakturaen i lyset af det lavede, t√¶nkte jeg, at jeg ville skrive det p√• min blog, fordi jeg ikke skal g√łres til genstand eller offer for Nationens h√•rde facon overfor alt, hvad der ikke er et match m Janteloven

I Danmark betaler vi skat, beg√•r ikke socialt bedrageri, lyver ikke overfor forsikringen & behandler i √łvrigt hinanden ordentligt….Eller??

Er jeg lidt sur nu? Ja, det er jeg men ikke indest√¶ngt eller ind√¶dt, her er h√łjt til loftet & jeg har ikke det store at skjule til geng√¶ld er jeg allergisk overfor hykleri

Da jeg gik m aviser (som voksen) efter at have tilbagelagt forl√łb i high end & √•benbart “nyrigt” galleri p√• den fancy adresse i Bredgade, blev jeg antastet af, hvad der skulle vise sig at v√¶re SOSU-assistenter m hijab

-intet ondt ord om hijab men d√©r m min tr√¶kvogn, flyverdragt & podcast som jeg havde slukket, fordi den ene talte til mig, h√•nedes jeg m bem√¶rkningen om, om jeg var fagl√¶rt… “Er du fagl√¶rt?”, spurgte den ene grinende.

Det var jeg ikke, det var hun åbenbart.

Hvad er det, vi lærer hinanden her i landet???

I dag blev jeg v√¶kket af en sk√¶v h√•ndv√¶rker. Han havde ringet p√• hos den forkerte & jeg er s√• glad for at leve i et land m h√łjt til loftet, hvor vi passer p√• hinanden (& os selv haha) i lyset af velf√¶rden baseret p√• n√¶stek√¶rlighed, hvilket er RIGTIG vigtigt at huske, n√•r den fors√łges eroderet af sm√•tsk√•renhed &/eller generel uk√¶rlig om x m hinanden.

Vi betaler skat, s√• her er til alle, m√•ske ikke alle for nogen melder sig ud eller figurerer ikke egnede til et liv over fattigdomsgr√¶nsen, men det bliver ikke bedre af, vi vender os bort fra det faktum, vi lever i et samfund m ytringsfrihed, diplomati frem for vold (?!) & betalt uddannelse til alle for slet ikke at n√¶vne en d√łmmende magt.

Jeg forventer at v√¶re i fred, g√•r m det der forener, forsager det, der adskiller; t√¶nder lys frem for at forbande m√łrket, som bor i os alle & husker mig selv p√• b√•de lyset & k√¶rligheden & at jeg uden de to er ingenting

For sådan er det m liv, natur, kærlighed baseret på balance. Den er rå, ægte

& YES til de, der hylder den & byder det velkommen!!!

Tak

#mangfoldighedsteorien #skuldervedskulder #nejtilracisme #nejtilsexisme #nejtilh√•n #nejtillatterligg√łrelse #jatildialog #jatilforening #jatilen #balance #oneness #EarthWing <e3 <3

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *