Lykkes smed

I Sverige efterlod jeg et stykke sommerfugle-sæbe til rengøringen. En mindre gestus men disse gesti er vigtige, hverdagens ekstra 🌟🏨 Vi havde en vidunderlig tur.

Jeg arbejder på kollaborationer i stort format; Ikone til direktionsgangen, luksushotellet etc & tænker mange af dem (pt 83 for more to come) vil se flotte ud de fleste steder i både spirituel & mere markant, seriøs maskulin kontekst som i finansverdenen fx 😉 Ikonen er en hyldest til livet, et genkendelsesmotiv følelsesmæssigt men også bare skønt at betragte, dvæle ved, falde i staver over & herfra overgå til den meditative, tanketomme tilstand som skulle være så sund i en travl hverdag i denne let formørkede & ikke mindst forråede, voldelige verden vi ikke desto mindre lever & ånder i & har til fælles. Uanset klasse, uanset køn, uanset seksuel orientering, nation, tro

Galleriet findes her på sitet i kategorien gallery

Earth Wing 🪶🥰🦋📧✨

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *